Over Levelsplein

De werkomgeving die met je meebeweegt

Bij Levelsplein geloven we in een persoonlijke aanpak en flexibiliteit die de standaard overstijgt. Wij onderhouden korte lijnen met de huurders, zodat jouw werkomgeving altijd naar wens is en wij onze huurders tevreden kunnen houden. Hier creëren we niet alleen werkruimtes; we bieden doorgroeimogelijkheden op maat. Begin klein en breid uit op jouw tempo. Bij Levelsplein denken we met je mee, want voor ons is het niet alleen een werkplek, maar een plek waar jouw professionele ambities tot leven komen, persoonlijk en flexibel. Welkom bij Levelsplein, waar we jouw succesverhaal samen schrijven.

Het Levelsplein perspectief

Bij Levelsplein geloven we in een persoonlijke aanpak en flexibiliteit die de standaard overstijgt. Wij onderhouden korte lijnen met de huurders, zodat jouw werkomgeving altijd naar wens is en wij onze huurders tevreden kunnen houden.  Hier creëren we niet alleen werkruimtes; we bieden doorgroeimogelijkheden op  maat. Begin klein en breid uit op jouw tempo. Bij Levelsplein denken we met je mee,  want voor ons is het niet alleen een werkplek, maar een plek waar jouw professionele  ambities tot leven komen, persoonlijk en flexibel. Welkom bij Levelsplein, waar we  jouw succesverhaal samen schrijven. 

Waarom Levelsplein?

24/7 toegankelijkheid

Ook buiten kantooruren hebben huurders toegang tot hun eigen afsluitbare kantoren

Locatie, aan de A1

Met een toegankelijke locatie aan de A1 is Levelsplein perfect voor jouw onderneming

Vergaderruimtes

Multifunctionele ruimtes die tevens voorzien zijn van presentatie materialen

Eigen parkeerplaats

Nooit meer gezeur over jouw parkeerplaats, waar elektrisch laden zelf een mogelijkheid is

Klaar voor de toekomst

Vanaf de oprichting van Levelsplein in 2018 tot nu hebben wij alle panden volledig vernieuwd. Van vloerbedekking tot nieuwe keukens. Ook zijn wij nog steeds aan het verduurzamen, ondertussen hebben alle panden led verlichting met  bewegingssensoren. Tevens zijn de daken voorzien van zonnepanelen waarmee wij onze eigen energie opwekken. Hiermee zijn wij deels zelfvoorzienend in het verbruik van onze stroom. Ook spelen wij met onze 22 laadplekken in op de behoefte van  onze huurders om elektrisch te laden.

Maak kennis met het Levelsplein concept!

Meer weten?

Op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Hengelo? Heeft u interesse over het huren bij Levelsplein? Wij nodigen u graag uit om te kijken wat de mogelijkheden zijn.